Uitverkocht Versie 01

Tickets voor de 15e Nederlandse Boominfodag in recordtijd uitverkocht

Vandaag zijn de laatste tickets voor de Nederlandse Boominfodag verkocht. Dit jaar vindt het congres plaats op 7 maart bij de Mauritskazerne in Ede. Dat de tickets binnen twee weken al uitverkocht zijn, onderstreept het belang van dit evenement voor alle professionals die werken aan een toekomstbestendige fysieke levensomgeving. We verwachten een indrukwekkende opkomst van 250 deelnemers, bestaande uit een divers gezelschap van boomtechnisch adviseurs, beleidsmedewerkers, landschapsontwerpers, boomverzorgers, groen- en cultuurtechnisch werkvoorbereiders.

Deze Boominfodag wordt een inspirerende en informatieve dag, waar professionals uit verschillende disciplines samenkomen om kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van boomzorg te bespreken. Deelnemers kunnen zich verheugen op een waardevolle ervaring dankzij een gevarieerd programma dat inspeelt op actuele onderwerpen én uitdagingen in de sector. Met onderwerpen variërend van bomen en technologie tot ziekten- en aantastingen draagt het programma bij aan hun expertise en netwerk.

Geen ticket kunnen bemachtigen? Schrijf je in voor de wachtlijst via het aanmeldformulier. Mocht er een ticket vrijkomen door een afmelding, dan krijgt de persoon die bovenaan de wachtlijst staat een uitnodiging om zich definitief aan te melden.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de verdiepende workshop op vrijdag 8 maart. Deze sessie wordt verzorgd door Kenton Rogers en gemeente Ede. Tijdens deze workshop wordt er onder andere een bezoek gebracht aan het project Parklaan Ede. Wees er snel bij, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!